1. tablets
  2. Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,61 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder

Met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder kun je de tablet op verschillende plekken ophangen dankzij de handige Caliber Tablethouder. Hierdoor kun je de tablet handsfree gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het koken in de keuken. Daarnaast is het ook mogelijk om de tablet aan de hoofdsteun of het raam van de auto te bevestigen, zodat je kinderen zich kunnen vermaken met een film op de achterbank. De Tab M10 Plus is een geweldige middenklasse tablet van Lenovo die perfect is voor dagelijks gebruik. Hiermee kun je probleemloos genieten van films, series en surfen op het internet. Hoewel de tablet snel is, is hij minder geschikt voor zwaardere taken zoals 3D-games. Het 10.6 inch full hd scherm zorgt voor heldere kleuren en een indrukwekkende kijkervaring. Bovendien heeft de Tab M10 Plus een 8 megapixel selfie camera, waarmee je videogesprekken kunt voeren in uitstekende kwaliteit. Met de toevoeging van de Caliber Autohouder kun je de tablet op nog meer manieren gebruiken en heb je altijd je entertainment binnen handbereik, zowel in de keuken als in de auto. De Caliber Tablethouder zorgt voor een stevige bevestiging, zodat je tablet veilig en stabiel blijft hangen. Kortom, de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder is de perfecte combinatie voor een handsfree en veel.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende plaatsen op dankzij de tablethouder, bijvoorbeeld in je keuken of auto. Op deze middelgrote tablet heb je genoeg ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube-video te bekijken. Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet prima overal mee naartoe nemen.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet enkel voor lichte taken, zoals het maken van simpele notities of surfen op het internet. Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, daarom laden apps langzaam en is multitasken niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder heeft een beeldschermdiagonaal van 10,61 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets