1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket

Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver en het beschermingspakket ben je verzekerd van een tablet die vrij blijft van beschadigingen. De book case geeft optimale bescherming aan de behuizing, terwijl de screenprotector je scherm vrij houdt van krassen. Deze tablet is perfect voor dagelijks gebruik en biedt een snelle en vloeiende ervaring. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt ervoor dat je favoriete series en films in uitstekende kwaliteit kunt bekijken. Daarnaast kun je deze tablet moeiteloos gebruiken voor het spelen van games. Dankzij de krachtige Unisoc T618 processor draaien apps soepel en zonder enige haperingen. Bovendien gaat de batterij bij gemiddeld gebruik moeiteloos de hele dag mee. Hierdoor kun je urenlang surfen op het internet of videobellen met vrienden en familie. Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver en het beschermingspakket heb je de ideale combinatie van een krachtige tablet en een hoogwaardige bescherming. Deze tablet is jouw beste metgezel voor zowel entertainment als productiviteit.

Pluspunten
  • Dankzij de book case en screenprotector blijft je tablet zo lang mogelijk als nieuw. Deze tablet is geschikt voor eenvoudige taken zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven en comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan anderen in dezelfde prijsklasse, daarom laden apps langzaam en is multitasken niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om ten volle te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets