1. tablets
  2. Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars

Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

8,3 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars

Met de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars kun je gemakkelijk overal naartoe. Deze compacte tablet is perfect om tijdens een lange treinrit te genieten van je favoriete films en series. En dat in de hoogste kwaliteit, dankzij het 8.3 inch Liquid Retina scherm dat beelden haarscherp weergeeft. Maar dat is niet alles, want de iPad Mini 6 heeft dunnere schermranden dan zijn voorganger, waardoor het schermoppervlak groter is en je meer ruimte hebt voor apps en schetsen. Met de los verkrijgbare Apple Pencil 2 kun je nu nog creatiever zijn. Schets de mooiste tekeningen of maak aantekeningen alsof je op papier schrijft. En met het 64 GB opslaggeheugen kun je al je favoriete apps, bestanden en foto's veilig bewaren. Zelfs zware apps draaien zonder enige haperingen dankzij de krachtige A15 processor van de iPad Mini 6. Kortom, met deze paarse iPad Mini 6 heb je een compacte en krachtige tablet in handen waarmee je altijd en overal kunt genieten van de beste entertainmentervaring.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat past de Apple iPad Mini 6 gemakkelijk in je tas, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Geniet van je favoriete films en series op het indrukwekkende 8,3 inch scherm. Dankzij de goede snelheid zullen zwaardere apps zoals Netflix en Spotify niet haperen en kun je moeiteloos multitasken.

Minpunten
  • De Apple iPad Mini 6 is te klein voor comfortabel film- en seriekijken, kies liever voor de iPad (2022) of iPad Air voor betere kwaliteit. Je hebt niet overal online toegang via 5G, zoals met de Apple iPad Mini 6 64GB + 5G.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars heeft een beeldschermdiagonaal van 8,3 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars wordt aanbevolen voor Basis gebruik. 

Bekijk nog meer tablets