1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver is een veelzijdige tablet van hoge kwaliteit die perfect is voor dagelijks gebruik. Met het 10,5 inch full hd scherm geniet je van een uitstekende beeldkwaliteit tijdens het kijken van je favoriete series. Maar deze tablet is niet alleen geschikt voor entertainment, ook voor het spelen van games is hij uitermate geschikt. Dankzij de krachtige Unisoc T618 processor draaien apps soepel en zonder enige haperingen. Bovendien gaat de batterij bij gemiddeld gebruik moeiteloos een hele dag mee, zodat je urenlang kunt surfen op het internet of videogesprekken kunt voeren met je familie en vrienden. Met het ruime opslaggeheugen van 64 GB kun je al je bestanden en apps probleemloos opslaan. En als dat nog niet genoeg is, kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 terabyte. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over te weinig opslagruimte. Bovendien biedt deze tablet wifi-connectiviteit, zodat je altijd en overal verbonden kunt blijven. Of je nu onderweg bent of thuis, met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver heb je altijd de mogelijkheid om te genieten van jouw favoriete content en om productief te blijven.

Pluspunten
  • Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken. Je kunt jouw favoriete foto's opslaan op 64 GB en je belangrijkste apps downloaden.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om volop te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets