1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Typ lange teksten op je Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver met de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. Deze handige hoes maakt het typen op je tablet een fluitje van een cent. Wanneer je het toetsenbord niet gebruikt, kun je het eenvoudig loskoppelen van de hoes, zodat het niet in de weg zit. Met de Galaxy Tab A8 kun je moeiteloos genieten van alledaags gebruik. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt ervoor dat je favoriete series in goede kwaliteit kunt bekijken. Daarnaast kun je ook probleemloos spelletjes spelen op deze tablet. De krachtige Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat apps moeiteloos en zonder haperingen draaien. En dankzij de batterij die bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag meegaat, kun je urenlang surfen op het internet of videogesprekken voeren met familie en vrienden. Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver en de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY haal je een complete tabletervaring in huis. De tablet biedt je alles wat je nodig hebt voor zowel werk als ontspanning. Of je nu lange teksten moet typen, je favoriete series wilt kijken of spelletjes wilt spelen, deze tablet staat altijd voor je klaar. Het heldere 10,5 inch scherm zorgt voor een indrukwekkende kijkervaring en de krachtige processor zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. De batterij gaat lang mee, zodat je de hele dag door kunt blijven genieten van je tablet.

Pluspunten
  • Met de hoes van het toetsenbord bescherm je jouw tablet en kun je comfortabel verslagen en e-mails typen. Deze tablet is geschikt voor eenvoudige taken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om volop te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets