1. tablets
  2. Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

Beeldschermkwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

Ontdek een nieuwe dimensie van entertainment en gemak met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. Deze tablet combineert hoogwaardige audio met de mogelijkheid om je apparaat altijd opgeladen te houden. Geniet van je favoriete muziek, films en series met de ingebouwde speaker in de oplaaddock, die zorgt voor een meeslepend geluid van topkwaliteit. Met de Pixel Tablet heb je ook de controle over al je slimme apparaten in huis. Pas eenvoudig de temperatuur aan, schakel je lampen in of uit en bekijk de beelden van je slimme deurbel, allemaal met een paar tikken op het scherm. En als je tablet niet binnen handbereik is, kun je nog steeds moeiteloos je apparaten bedienen met behulp van de Google Assistent, gewoon met je stem. Bovendien is de Google Pixel Tablet uitgerust met zowel een voor- als achtercamera, waardoor je moeiteloos videogesprekken kunt voeren met je dierbaren, vrienden en collega's. En dankzij het handige ontwerp kun je de tablet ook gemakkelijk van de dock afhalen en meenemen voor onderweg. Kortom, met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heb je alles wat je nodig hebt voor ultiem entertainment en slimme apparatenbeheer, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Geniet van een krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet dankzij het oplaaddock met speaker. Bestuur je slimme thuistoestellen met je Pixel Tablet. Dit is de beste tablet voor dagelijkse gebruikers.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van uw professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. U werkt met minder schermruimte aan uw documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Goed.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker draait op een Android besturingssysteem.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets