1. tablets
  2. Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

11,5 inch

Beeldschermscherpte

Wide UXGA

Inten werkgeheugen

6 GB

Processor

MediaTek Helio G99

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

Bescherm je Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs tegen beschadigingen met de stijlvolle Lenovo Book Case Grijs. Deze handige hoes is speciaal ontworpen voor de Tab P11 en biedt optimale bescherming voor je tablet. Maar dat is niet alles! De Book Case heeft ook een ingebouwde standaard, zodat je de tablet rechtop kunt neerzetten. Op deze manier kun je comfortabel genieten van je favoriete films en series op het ruime 11,5 inch scherm. De Lenovo Tab P11 (2de generatie) is een geweldige keuze voor het hele gezin. Met zijn redelijke snelheid kun je probleemloos lichte spelletjes spelen, zoals het populaire Candy Crush. Wil je echter zwaardere apps gebruiken, zoals 3D-games of videobewerking? Dan raden we je aan om te kiezen voor de snellere P11 Pro (2de generatie). Maak je geen zorgen over het gebruik van de tablet door je kinderen. Dankzij de voorgeïnstalleerde Google Kids Space kun je app- en tijdslimieten instellen, zodat ook je kinderen zonder problemen van de tablet kunnen genieten. En met een opslagruimte van maar liefst 128 GB heb je genoeg ruimte voor al je bestanden en apps. Mocht je toch meer ruimte nodig hebben, dan kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 1 TB. Zo hoef je nooit meer te kiezen welke bestanden je wilt bewaren en kun je zorgeloos genieten van al het moois dat.

Pluspunten
  • Met de boekhoes bescherm je je tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor eenvoudige taken zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is slechts geschikt voor basisgebruik, kies een tablet uit een hogere prijsklasse voor betere kwaliteit. Deze tablet is langzamer dan andere in dezelfde prijscategorie, daarom laden apps traag en is multitasken niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 11,5 inch. De scherpte van het beeld is Wide UXGA en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs draait op een MediaTek Helio G99 processor.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  6 GB. 

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets