1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder

Met de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs en de handige Caliber Tablethouder kun je jouw tablet op verschillende plekken ophangen. Dit zorgt ervoor dat je de tablet handsfree kunt gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het koken in de keuken. Maar ook in de auto is deze tablethouder ideaal. Hang de tablet op aan de hoofdsteun of aan het raam, zodat je kinderen zich kunnen vermaken met een leuke film op de achterbank. De Tab A8 is een indrukwekkende middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt ervoor dat je jouw favoriete series kunt bekijken in uitstekende kwaliteit. Daarnaast kun je zonder problemen spelletjes spelen op deze tablet. De krachtige Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat apps moeiteloos en zonder haperingen draaien. En je hoeft je geen zorgen te maken over de batterijduur, want bij gemiddeld gebruik gaat deze tablet met gemak een hele dag mee. Hierdoor kun je urenlang surfen op het internet of videogesprekken voeren met familie en vrienden. Met de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs en de Caliber Tablethouder haal je een perfecte combinatie in huis. Geniet van de vele mogelijkheden van deze tablet en ontdek hoe handig en veelzijdig hij is in jouw dagelijks leven. Of je nu thuis bent, onderweg of op vakantie, deze tablet biedt je altijd het beste entertainment en de nodige functionaliteit.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende plaatsen op met behulp van de tablethouder, bijvoorbeeld in de keuken of auto. Deze tablet is geschikt voor eenvoudige taken zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze medium-sized tablet kun je eenvoudig e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets