1. tablets
  2. Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,61 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

MediaTek

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

Met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs en het beschermingspakket ben je verzekerd van een tablet die lang meegaat en optimaal beschermd is. Het beschermingspakket bestaat uit een handige book case die de behuizing van de tablet beschermt tegen krassen en stoten. Daarnaast is er een screenprotector inbegrepen die ervoor zorgt dat het scherm vrij blijft van krassen en vingerafdrukken. De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) is een middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Of je nu een film kijkt, surft op het internet of een videogesprek voert, deze tablet is er klaar voor. Het 10.6 inch full hd scherm zorgt ervoor dat kleuren helder worden weergegeven, zodat je optimaal kunt genieten van je favoriete films en series. Bovendien heeft de tablet een 8 megapixel selfie camera, waarmee je videochats kunt voeren in uitstekende kwaliteit. Met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs en het beschermingspakket heb je alles wat je nodig hebt om zorgeloos te genieten van je tablet. Of je nu onderweg bent, thuis ontspant of op het werk bent, deze tablet is je perfecte metgezel. Met zijn snelle prestaties en betrouwbare wifi-verbinding kun je zonder problemen al je favoriete apps en websites gebruiken. Kortom, met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs en het besch.

Pluspunten
  • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw, dankzij de boekhoes en schermbeveiliging. Op deze tablet van gemiddelde grootte heb je genoeg ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube-video te bekijken. Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet probleemloos overal mee naartoe nemen.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet enkel voor eenvoudige taken, zoals het maken van simpele notities of surfen op het internet. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket heeft een beeldschermdiagonaal van 10,61 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets