1. tablets
  2. Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Beeldschermkwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Bescherm het prachtige tabletscherm van je Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met de handige Just in Case Screenprotector Glas. Deze glazen screenprotector zorgt ervoor dat het scherm zo lang mogelijk krasvrij blijft, waardoor het er altijd als nieuw uitziet. Daarnaast heeft de oplaaddock een ingebouwde speaker, waardoor je van hoogwaardige geluidskwaliteit kunt genieten terwijl je naar muziek luistert. Met de oplaaddock blijft je Pixel Tablet altijd opgeladen, zodat je hem op elk moment van de dag kunt gebruiken. De Google Pixel Tablet biedt niet alleen een geweldige multimedia-ervaring, maar stelt je ook in staat om al je slimme apparaten in huis gemakkelijk te bedienen. Met deze tablet kun je bijvoorbeeld de thermostaat hoger zetten, de lampen aan- of uitschakelen en zelfs beelden van je slimme deurbel bekijken. En als je tablet niet in de buurt is, kun je met behulp van Google Assistent je apparaten eenvoudig met je stem bedienen. De tablet kan ook gemakkelijk van de dock worden losgemaakt, zodat je hem onderweg kunt meenemen. Met 128GB opslagruimte krijg je genoeg ruimte voor je bestanden, maar als je regelmatig grote apps en bestanden downloadt, is het misschien verstandig om te kiezen voor de variant met 256GB opslagruimte. Zo hoef je je na een jaar geen zorgen te maken over het opruimen van je bestanden. Kortom, de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock.

Pluspunten
  • Bescherm het beeldscherm van je Pixel Tablet tegen krassen met de screenprotector. Geniet van krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet dankzij de oplaaddock met speaker. Bedien je smart home apparaten met je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is onvoldoende helder en scherp om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je hebt minder schermruimte beschikbaar voor je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Goed.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas draait op een Android besturingssysteem.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets