Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs is een veelzijdige tablet die op verschillende plekken opgehangen kan worden met behulp van de Caliber Tablethouder. Hierdoor kun je de tablet handsfree gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het koken in de keuken. Daarnaast is het ook mogelijk om de tablet aan de hoofdsteun of het raam van de auto te bevestigen, waardoor je kinderen zich kunnen vermaken met een film op de achterbank. De Tab A8 is niet zomaar een tablet, het is een snelle middenklasse tablet die perfect is voor alledaags gebruik. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt ervoor dat je jouw favoriete series kunt kijken in uitstekende kwaliteit. Daarnaast kun je ook zonder problemen spelletjes spelen op deze tablet. De krachtige Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat apps moeiteloos en zonder haperen draaien. Bovendien gaat de batterij bij gemiddeld gebruik makkelijk een hele dag mee. Hierdoor kun je urenlang surfen op het internet of videogesprekken voeren met familie en vrienden. Dankzij de 4G-ondersteuning blijf je met een simkaart overal online, zelfs als er geen wifi beschikbaar is. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs is de ideale tablet voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke tablet. Met de Caliber Tablethouder kun je de tablet eenvoudig op verschillende plekken ophangen, waardoor je altijd je handen vrij hebt. Of je.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende plekken op met behulp van de tablethouder, bijvoorbeeld in je keuken of auto. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Met deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te kunnen genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets