1. tablets
  2. Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

8,3 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

Ontdek een wereld van creativiteit en gemak met de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Space Gray en Apple Pencil (2e generatie). Deze compacte tablet is perfect om overal mee naartoe te nemen. Het indrukwekkende 8.3 inch Retina-scherm zorgt voor haarscherpe beelden. Met de dunnere schermranden geniet je van een groter schermoppervlak dan bij zijn voorganger, wat betekent dat je meer ruimte hebt voor het maken van notities en schetsen. De iPad Mini 6 is uitgerust met de krachtige A15-chip, waardoor zelfs zware apps soepel draaien. Bevestig de Apple Pencil magnetisch aan de zijkant van je tablet en begin direct met schrijven of tekenen. De drukgevoeligheid van de Apple Pencil biedt talloze mogelijkheden en je wisselt moeiteloos tussen verschillende tools door simpelweg op de stylus te tikken. Met de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Space Gray en Apple Pencil (2e generatie) heb je alles wat je nodig hebt om je creativiteit de vrije loop te laten. Of je nu ontwerpt, schrijft of gewoon wilt genieten van een geweldige tabletervaring, deze combinatie biedt het allemaal. Voel de vrijheid van een draagbaar apparaat dat je overal mee naartoe kunt nemen en de kracht heeft om al je ideeën tot leven te brengen.

Pluspunten
  • Ga creatief en comfortabel aan de slag met de Apple iPad Mini 6 en de Apple Pencil 2. Dankzij het compacte formaat past de Apple iPad Mini 6 gemakkelijk in je tas en kun je hem overal mee naartoe nemen. Zware apps en games worden soepel uitgevoerd dankzij de krachtige A15-chip.

Minpunten
  • De opslagcapaciteit van 256 GB kan niet worden uitgebreid met behulp van een geheugenkaart. Dit model ondersteunt geen 5G-internet, zoals de Apple iPad Mini 6 Wifi + 5G.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) heeft een beeldschermdiagonaal van 8,3 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) wordt aanbevolen voor Basis gebruik. 

Bekijk nog meer tablets