1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart

De Just In Case Smart Tri-Fold Book Case Zwart is de perfecte bescherming voor je Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs tegen krassen en deuken. Deze elegante hoes heeft een handige auto-wake functie, waardoor het scherm automatisch oplicht zodra je de hoes opent. Bovendien kan de hoes ook dienen als een praktische standaard, zodat je comfortabel video's kunt bekijken of typen. De Tab A8 is een krachtige middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Met het 10,5 inch full hd scherm geniet je van je favoriete series in uitstekende kwaliteit. Daarnaast kun je deze tablet zonder enige problemen gebruiken voor het spelen van games. De snelle Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat alle apps moeiteloos en zonder enige haperingen draaien. Daarnaast heeft de Samsung Galaxy Tab A8 een indrukwekkende batterijduur, waardoor je de hele dag probleemloos kunt surfen op het internet of videogesprekken kunt voeren met je familie en vrienden. Met de 64GB opslagruimte kun je bovendien al je favoriete apps, foto's en video's opslaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ruimtegebrek. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs in combinatie met de Just In Case Book Case Zwart is de ideale keuze voor een complete tabletervaring.

Pluspunten
  • Met de hoes beschermt u uw tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze tablet van gemiddelde grootte schrijft u gemakkelijk e-mails of kijkt u comfortabel naar series.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets